De var i tenkeboksen et par år før de valgte å investere i Loppa. Nå kan ikke Trond og Rita Henriksen tenke seg fiske uten.

- Maskinen har overgått forventningene mine. Den har vært i drift daglig. Både jeg og kona er over 60. Selv om vi er unge i hodet, vil vi gjerne beholde helsa. Sløying går veldig ut over armene, der har Loppa vært til stor hjelp. Nå trenger jeg ikke riste høyrearmen flere ganger om natten for å blodomløpet i gang, sier Trond.

Han fulgte interessert med på Havfronts utvikling av sløye- og kappemaskinen. Størrelsen var perfekt for den 35 fot store MS Vigrunn. Sammen med kona driver han garnfiske etter torsk og sei. Selv om Loppa100 er veldig konkurransedyktig på pris, var det et stort skritt for ekteparet å investere i automatisering. 

Da så de i bunn og grunn bare ett alternativ. 

- Det er egentlig ikke alternativer og konkurranse for Loppa, slik jeg ser det. I tillegg til at den tar liten plass, er maskinen kjempeenkel å håndtere. Du trenger stort sett bare å rengjøre, sier Trond.

 Han anbefaler andre å ta skrittet han og kona tok etter de fylte 60.

 - Loppa100 gir mindre slitasje på kroppen. Har du mye sløying, sparer du armene. Det er det viktigste argumentet mitt. I tillegg har vi ikke hatt noe trøbbel med maskinen, sier Trond.

Vil du vite mer om Havfront og våre maskiner?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snart.

Gruppe


Jeg godtar at Havfront lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte.