Snart to år etter at han investerte i Loppa100 er Hitra-fiskeren Hallgeir Breivik strålende fornøyd med effekten av sløye- og kappemaskinen.

- Maskinen har lettet arbeidet om bord. Vi blir ikke yngre. Skulderbladene er veldig utsatt, og hodeskjæringen er verst. Før var jeg sliten når jeg hadde vært ute på havet en dag, nå kjenner jeg ikke noe. Før og etter Loppa, det er som natt og dag, forteller Breivik.

Det var under Nor Fishing i 2018 at Breivik kom innom Havfront sin stand. Etter to besøk og gode råd fra en av mannskapet på «Mats-Erik», den første båten som tok i bruk Loppa, tok Hallgeir Brevik avgjørelsen: Loppa skulle inn på hans 36 fot store «Einevikbuen». Den avgjørelsen har han ikke angret på.

- Du får ikke mer for pengene enn dette. Jeg får om bord mer fisk siden det går mye raskere å sløye, og samtidig blir belastningen mindre, sier Breivik.

Han er også imponert over oppfølgingen han har fått av Havfront etter investeringen. Selv om de fleste justeringer er enkle å gjøre slik at Loppa kan vedlikholdes av fiskerne selv, setter Havfront sin ære inn på å hjelpe raskt og effektivt dersom noe skulle skje.

- Jeg hadde litt problemer med et el-skap i starten, da kom Havfront og ordnet opp. Jeg skifter også mye selv og maskinen er enkel å vedlikeholde, sier Breivik.

Vil du vite mer om oss og maskinene våre?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snart.

Gruppe


Jeg godtar at Havfront lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte.