Senja

Nergård har investert i enda en Loppa og planlegger nå kjøp nummer tre. Det skjer etter at selskapet siden i fjor har hatt en Loppa-maskin i sving på tråleren Kågtind2.

Einvikbuen

Før var jeg sliten når jeg hadde vært ute på havet en dag, nå kjenner jeg ikke noe. Før og etter Loppa, det er som natt og dag, forteller Hitra-fiskeren Hallgeir Breivik

Vigrunn

De var i tenkeboksen et par år før de valgte å investere i Loppa. Nå kan ikke Trond og Rita Henriksen tenke seg fiske uten.

Kågtind II

Nergård Havfiske mener Loppa, verdens minste sløye og kappemaskin, har gjort underverker for effektiviteten på en av selskapets trålere.

Remøybuen

Remøybuen AS bestemte seg allerede i 2018 for at de ville satse på LOPPA som en av sløye- og kappemaksinene om bord, for å gjøre hverdagen enklere for mannskapet.

Havfront ønsker å være den fremste innen teknologi og løsninger for Norges viktigeste næring. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om maskinen, og deres behov for fremtidens teknologi.

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snart.

Gruppe


Jeg godtar at Havfront lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte.