Havfront ble etablert av Marius Strømmen og Oddbjørn Gudmundsen i 2013. Året markerte også starten på verdens minste sløye– og kappemaskin.

Med god støtte fra Bremanger Kommune, Innovasjon Norge og Sparebanken Vest fikk vi finansiert maskinen fra idé til marked. Allerede i 2016 solgte vi vår første maskin. Siden den gang har vi levert LOPPA100 til båter fra 9 meter til 80 meter. I dag er LOPPA100 i bruk om bord på sjarker, kystbåter, havgående linebåter og trålere. Maskinen er svært fleksibel og brukervennlig – og det førte til at den ble veldig populær på kort tid. 

Det er erfarne fiskere som står bak, og dette har bidratt til løsninger som løser reelle problemstillinger på havet. En av fiskerne, forteller om en oppvekst som rustet han for alt havet kastet på han av utfordringer. – Da jeg var med far på sjarken og fingrene ble Numme etter mange lange timer i kulda, sa far min at jeg skulle holde på litt til, for da ble det bedre. Kanskje er det nettopp denne mentaliteten som bidro til Havfront sitt store gjennombrudd sommeren 2018.  

– Da jeg var med far på sjarken og fingrene ble numme etter mange lange timer i kulda, sa far min at jeg skulle holde på litt til, for da ble det bedre.


Havfront Tromsø

Besøksadresse: Havfront avd. Tromsø Terminalgata 66 9019 Tromsø Postadresse: Havfront avd. Tromsø Terminalgata 66 9019 Tromsø

Havfront Karmøy

Postadresse: Havfront AS avd. Karmøy Husøyvegen 245 4262 Avaldsnes

Havfront Rugsund

Postadresse: Havfront AS avd. Rugsund Storøystumpen 6 6734 Rugsund

Fakturainformasjon

Organisasjonsnummer: 929 779 878 Vi foretrekker EHF-faktura. Fakturaer sendes til havfront@faktura.poweroffice.net

Service 24/7

Uansett farvann, er vi bare et par tastetrykk unna – hele døgnet. Ta kontakt, så hjelper vi deg med det samme. +47 770 29 500

Loppa 200 - Landbasert maskin

Havfront har levert 35 stk LOPPA100 «verdens minste sløye og kappemaskin» til nå! Nå lanserer vi LOPPA200 til landanlegg.

Havfront ønsker å være den fremste innen teknologi og løsninger for Norges viktigeste næring. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om maskinen, og deres behov for fremtidens teknologi.

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snart.

Gruppe


Jeg godtar at Havfront lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte.