Om LOPPA100

LOPPA100, verdens minste sløye- og kappemaskin har vært en stor suksess og vi kan vise til flere fornøyde kunder. Maskinen er enkel og brukervennlig. Den krever minimalt vedlikehold og gjør sløyingen og kappingen mer effektiv. Så langt har vi levert maskinen til 40 båter både nasjonalt og internasjonalt. LOPPA100 har tilført flåten en maskin som både spretter og kapper fisk mellom 1-12 kg.

LOPPA, - effektiv og brukervennlig

LOPPA krever minimalt vedlikehold og gjør sløyingen og kappingen mer effektiv. LOPPA håndterer 20 fisk minuttet. Dermed øker maskinen effektiviteten og sparer mannskapet for unødvendig belastning.

Teknisk info

Fiskearter
Torsk, sei, hyse, lange, brosme, steinbit og flere
Hva gjør maskinen
Hodekapper og sløyer fisk mellom 1-12 kg
Kapasitet
20 fisk per minutt
Forbehandling
Strupekutting og bløgging
Energikilde
Hydraulisk 100 bar, 45l/min
Maskinens vekt
200 kg
Maskinens størrelse
Lenge: 1 m. Bredde: 0,50 m. Høyde: 1,2 m.
Operatører
1

Andre maskiner

LOPPA200

LOPPA200 er tilpasset landanlegg og mottaksstasjoner for enkel og effektiv sløying og hodekapping av hvitfisk. Maskinen er en videreutvikling av verdens minste sløye- og kappemaskin, LOPPA100 – med nødvendige tilpasninger og CE-merke.

FOLLA

FOLLA automatiserer og sørger for en forenklet sløye- og kappeprosess med minimalt manuelt arbeid. Maskinen kapper hode på fisken, og bukspetter fisken med fokus på hel rogn og lever. Maskinen takler flere ulike fiskearter og størrelser.

Vil du vite mer om oss og maskinene våre?

Fyll ut skjemaet, så hører du fra oss snart.

Gruppe


Jeg godtar at Havfront lagrer navn, telefon, e-post og kommunikasjon i forbindelse med denne henvendelsen. Informasjonen vil kun bli benyttet for å ivareta deg og din henvendelse på best mulig måte.