LOPPA100

LOPPA100, verdens minste sløye- og kappemaskin har vært en stor suksess og vi kan vise til flere fornøyde kunder. Maskinen er enkel og brukervennlig. Den krever minimalt vedlikehold og gjør sløyingen og kappingen mer effektiv.

LOPPA200

LOPPA200 er tilpasset landanlegg og mottaksstasjoner for enkel og effektiv sløying og hodekapping av hvitfisk. Maskinen er en videreutvikling av verdens minste sløye- og kappemaskin, LOPPA100 – med nødvendige tilpasninger og CE-merke.

FOLLA

FOLLA automatiserer og sørger for en forenklet sløye- og kappeprosess med minimalt manuelt arbeid. Maskinen kapper hode på fisken, og bukspetter fisken med fokus på hel rogn og lever. Maskinen takler flere ulike fiskearter og størrelser.

Se hva mannskapet har erfart

Vil du vite mer om hva maskinene våre kan bidra med? Det er mange båter som har dem allerede og her kan du lese mer om hva mannskapet har erfart så langt.

Referanser

En tekst om at det er mange fornøyde kunder og les historiene her.

Vil du vite mer om oss og maskinene våre?

Loppa200

Dønna Fiskemottak har brukt den første landbaserte utgaven av kappe- og sløyemaskinen Loppa i et halvt år. Dei gode erfaringene kan du lese meir om her.